Biologi og Diabetes

Badeværelse renovering

Nå nu nærmer tiden sig hvor vi skal ha lavet badeværelser og vvs manden og nogen højtryksrenser gutter , plus andre (kender ik helt deres betegnelse) men de skulle så lave strømpeforing i forbindelse med badeværelset, så der kom en vvs mand og fjernede så røret under køkken vasken , og det er som sådan meget fint , indtil man kommer hjem til dette syn.

IMG_0049

Rimelig klammo, nå ud og puste mig op og finde ud af hvem der skulle ha en røvfuld , finder så to meget søde herrer , der nok skulle rengøre det og kunne så forklare det var vvs manden der havde glemt og sætte en stopper på , i forbindele med gutterne der har højtryksrenset rørene ….

Nå men fik afvide de ville rengøre det , og får også dette billede fra min mor der glædeligt fortæller der nu er rent igen , men der er stadig kloakslam , klamt et eller andet snask på køkken lågen 🙁

Fedt , så hente telefonen og ringe til gårdmanden der ville tage det op på næste bygge møde …

Her er forresten billedet jeg modtog ….

IMG_0055

Er spændt på hvor rodet lejligheden bliver når de først begynder at rive badeværelse ned :/ billeder skal nok komme til den tid …

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Biologi og Diabetes