Tiltrækning af det modsatte køn

Biologi og Diabetes

Nu hvor jeg har denne sygdom og så igen har Biologi , er det som om jeg bliver klogere på min sygdom og hvordan tingene hænger sammen,

For det er jo ikke vildt meget man får afvide når man er indlagt og får afvide man har fået Diabetes type 1 , man får tingene kort fortalt og lidt need to know ting.

Hvad jeg ikke vidste var at min Bugspytkirtel , den der producere hormonet insulin og som gør at jeg kan omdanne kulhydrater og det , om til energi, at den altså ik er helt ødelagt eller slet ikke fungere som jeg først troede , men at den del der skal lave insulin til min krop ikke virker mere , men at det den ellers laver stadig fungere , den laver udover insulin , laver den enzymer.

Og tænker bare mere at vejen til et arbejde hedder måske virkelig Ernæring og Sundhed 🙂

og det er rart at tingene er ved at falde på plads i mit liv på den måde , at det ik bare er en uendelig række af år med uddannelse at jeg faktisk om godt 5 år cirka , er færdig uddannet og forhåbentlig har et arbejde der venter på mig 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tiltrækning af det modsatte køn