Kemi og skole

Tiltrækning af det modsatte køn

Hvordan kan det være man er tiltrukket af en bestemt type ? og ved man altid 100 % det er den type man er til ? eller er det en duft ved lige dette menneske der gør en tiltrukket af hinanden ?

Forskerne siger så meget , men passer det ?

Og hvad er der i grunden med de fleste af os kvinder og mænd i uniform, hvorfor er det den her mandsperson i politi uniform , eller Militær uniform , kan gøre en kvinde så blød i knæene  og våd i trussen ?

Er det noget med en form for beskyttelse , denne autoritære figur kan give en ? En form for tryghed ? fordi ikke alle der bære uniform er jo lige gode mennesker på bunden , jo langt de fleste er da klart , men der er jo nogen meget få , og mener meget få , vil bestemt ikke træde nogen over tæerne , som jo ikke er helt okay i hovedet …..

Okay intet ondt ord om lovens lange arm eller alle de gode soldater der tager i krig for Danmark ….

 

Okay tilbage til emnet , er det bund og grund beskyttelse og nærvær vi søger og derfor har en svaghed for den søde politi mand og den lækre soldat ?

Men ja , vi søger jo en beskytter og en tryghed og nærvær fra en mand , og vi skal jo have nogen og få nogen skønne børn med i sidste ende 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kemi og skole