100 indlæg på bloggen

Tøse hygge og fødselsdag

I dag har jeg hygget sammen med min datter og hendes veninde, vi tog en tur ind til byen hvor jeg gav is. Udover det var vi en tur rundt og ose i Bruuns Galleri, hvor der i Søstrene Grene faldt et legetøj og en slikkepind af til hver af pigerne.

IMG_0764

Jeps kikset billede men det bedste af dem jeg tog med mobilen desværre

Isen var den nye skyr is med jordbær som 7-eleven forhandler, og har du appen kan du få den på tilbud til 10,- og den smager godt! Udover det fik jeg en gratis kaffe optjent gennem min loyalitetskort på selvsamme app. Derudover købte jeg en McFlurry med Straciatella, som ungerne fik lidt af som de så blandende sammen med deres is, hvilket åbenbart smagte godt. Ingen klager ihvertfald, og til drikkelse havde de hver fået en cola zero med nøje udvalgt navn på (jeps jeg ledte hele køledisken igennem) Daniella fil en med Cecilie (noget med en pige hun kendte fra en gammel børnehave) og Josefine fik en med Josephine (obviously).

Alt i alt en hyggelig tur, som havde været skøn med en tur op i Regnbuen (Aros) hvis ikke selvsamme bygning havde lukket om mandagen (sådan går det når man er impuls).

IMG_0777

Istedet gik vi rundt om bygningen og fik set Boy udefra, hvorefter vi gik ned til Mølleparken for at vente på bussen hjem af. Hjemme ventede Daniellas mor som ville have tøserne med over for at hente mælk til kakaoen, vi fik serveret lækker kage med kakao , kaffe (til mødrene) og skumfiduser (som ungerne fik spist godt af).

Rigtig hyggelig dag, og dejligt at komme ned og fejre Daniella.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

100 indlæg på bloggen