Solskin og Hygge

Hygge i Tivoli Friheden

I dag blev det lidt spontant til en tur i Tivoli Friheden, dog uden turbånd, da vi begge har sæsonkort og bare skulle i hallen og hen til legepladsen.

Inde i hallen, hvor Tivoli har lavet den om til et kæmpe legerum med et område til de 0-3 årige og et til de 4-12 årige. Det var hoppeborge og en gokart bane i de stores område. Og det var her min datter skulle hen. Barnet har jo nemt ved at finde nye legekammerater så der gik ikke længe før hun fandt Alexandra på 6 år til at lege rundt med derinde, hun er endda halvt/kvart dansker sådan som jeg forstod det, moderen er dansker og faren er Luxemborger. Og så kunne hun både snakke dansk, engelsk og Luxemborgsk (hvilket lyder lidt tysk). Mega sød pige og de to hyggede sig da også gevaldigt, det endte med vi fulgtes hen til legepladsen med hendes mor og bedsteforældre, senere stødte hendes to storesøskende også til os. alt i alt en vildt god dag.

Her er lidt billeder fra dagen:

SL270730

SL270756

SL270759

Udover nogen skønne unger i dag, lavede vi også lige “fodaftryk” 🙂

SL270774

SL270775

SL270776

Også lige nogen slutbilleder med pigerne (Josefine og Alexandra) og Tivoli Frihedens indgang 🙂

SL270780 SL270805

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Blog Foto Challenge 9 Juni