Prøvepakker, test af produkter

Jeg vil nu ikke til at skrive et indslag hvor jeg tigger, men kunne virkelig godt tænke mig og prøve en god creme til ansigtet. Jeg er normalt ikke creme typen, men er ved at være træt af konstant at rende rundt med fedtet hud , hvor der kommer bumser fra tid til anden, jeps i en alder af snart 27 år får jeg stadig bumser. Heldigvis er de ikke voldsomt store fordi jeg som regel opdager dem når de er helt små.

Men savner derfor en creme der ligesom kan rette op på min huds balance igen. Kunne egentlig være fedt hvis der så også var lidt foundation i, eller måske en creme og en foundation der fungere godt sammen, og som kan tåle at man sveder uden den render helt fra hinanden, at den nogenlunde kan holde sig.

Lige ledes kunne det være lækkert og prøve at lave en give away her på bloggen. Syntes jo dem der følger mig skal have lov til at blive forkælet med noget lækkert, så det er en ting der er på tegnebrættet for tiden. Der kommer hele tiden ideer frem, og hvis du som læser også har en ide til hvad du godt kunne tænke på bloggen eller evt savner andre bloggere ikke skriver om, så læg en kommentar, alle ideer og forslag vil blive taget imod med kys hånd og givet credit for.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar