Blog Challenge 15 Juni

Mine “turn-ons” og “turn-offs”

TURN ONS

Det der er turn on ved en fyr er hans tatoveringer (hvis han har nogen), evt piercinger. Hans personlighed , han skal være mild og blød men stadig være beskyttende, omsorgsfuld, kærlig  kunne charme en fuldstændig. Har han job og ingen skeletter i skabet klart et plus. Han skal være en mand, se overstående. Lidt Macho og maskulin (mere end mig). Og nej det gør bestemt ikke noget han har fedt på kroppen og er lidt stor i det, det er rart med en bamse man kan putte med om aftenen. hellere det end en tynd dreng man er bange for at knække over i sengen. Jeg kunne blive ved men i har nok en ide om hvad jeg mener 😀

TURN OFFS

Fyren er mers feminin end mig, for nørdet , altså hellere vil sidde foran skærmen end kigge mig i øjnene. En stor mors dreng , jo han må da godt være lidt mor glad men det kan nu også godt tage overhånd. Ligner en gorilla, sorry men en alt for behåret ryg/brystkasse kan jeg altså ikke , jo hvis jeg må vokse det væk 😀 Egoist, snob, overdrevet macho , mandscovenist. Går mere op i arbejde end samværd , og tosomhed, arbejder mere end han er hjemme , og her snakker vi flere uger mellem man ses, dog er soldater jo undtaget.

Skærmbillede 2014-06-02 kl. 17.37.52

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Blog Foto Challenge 15 Juni