Challenge #18

Challenge #19

5 ting du tiltrækkes mest af ved det modsatte køn

Øjne: det siges øjnene er vinduet ind til sjælen, men hvis man er rigtig dybt forelsket er det ik noget bedre end at sidde og kigge ind i øjnene på den man elsker og se i deres øjne hvor meget de elsker en

Personligheden: elsker en god personlighed , der har humor men som også kan være alvorlig og lige så goffy som jeg kan være til tider, en rolig , omsorgsfuld og rar mand. en der er færdig med at rende efter tøser og bare gerne vil finde den eneste ene.

Tusser: åh er et bløddyr for tusser , har manden tusser er jeg næsten helt solgt , jeg syns det er mandigt med tatoveringer og jo flere jo bedre 🙂 derimod ik sagt at har han ingen , er det skam også iorden.

Arbejdet/fritidsinteressen: ja underligt , men der er nu nogen jobstillinger der er attraktive og tror de fleste kvinder vil give mig ret , dem der involvere uniform især ! Slagter, Tømrer, Murer, Soldat/HJV mand, Football spiller, Fodboldspiller, VVS , Smed, og håndværker generalt , og jeg kunne blive ved 😀

Mandighed: ja han må sku gerne være mandig og der mener jeg at han gerne må ha det der beskytter gen , han skal kunne hive fat i en og smide en på sengen , men derimod ik sagt han skal slå og være voldig , men robust bygget og solid , ikke de der tynde splejse man risikere at knække midt over i sengen….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Challenge #18