Challenge #31

Kbh , elsker elsker :D

My Lover…. Copenhagen

Gammelt indlæg der har været forsvundet i gemmeren , men nu endelig kan blive udgivet, beklager stavefejl eller dateringer eller andet i den dur 😀 som sagt gammel glemt indlæg der endelig ser dagens lys….

IMG_2086

Jeg elsker simpelthen at komme til KBH og ja kan sagtens nøjes med de der små hurtige svipture hvor du er hjemme samme dag .

Men der er også de gange hvor jeg er der ovre en weekend eller sågar en uges tid , og det er vidst også det længste stykke tid jeg endnu har været derovre , fordi jeg normalt er der ovre når jeg har ferie , men kan være jeg skal prøve og være der 14 dage en gang .

Og ja har allerede fået afvide hvorfor jeg ik flytter der over nu hvor jeg er der ovre så meget , men har ik rigtig noget der trækker i mig for at blive der ovre. Jeg elsker byen , selvom det til tider er for voldsom og for larmende og alle de mennesker !

Så elsker jeg at komme hjem til Århus som jeg kender og elsker , og her kommer ligesom hvorfor jeg ik kan komme væk .. ihvertfald ik sådan rigtig.

Jeg er Århusianer helt ind til marven, jeg simpelhen ELSKER min by , er født og opvokset her , udover nogen år uden for byen (ikke mit valg var under 18 år og så bestemmer forældrene  jo) men da jeg blev gravid med min datter var jeg knapt nok flyttede til Grenaa i en lille lejlighed , og så det som et tegn , fordi jeg skulle bestemt ikke kører 45 min med veer for at kunne komme hen og føde , og ville jo gerne føde i Skejby , også savnede jeg da også byen 🙂

 IMG_1968

Så hjem til Århus det blev, og har ikke rykket mig siden . og har også mange gange sagt at skulle jeg sådan VIRKELIG flytte herfra skal den eneste ene virkelig være noget helt specielt 🙂 men igen , jeg har et barn og mit ambulatorie og mine forældre så hvorfor flytte?

Nå men angående KBH , den ser jeg lidt som min elsker og min måde at komme lidt væk fra hverdagen på (er vel teknisk set gift med Århus – hint som Carrie har New York som sin store elsker , eller det nævner hun i et af afsnittende i Sex and the City) Og så oplever man jo lidt nyt for hver gang man er der ovre.

IMG_2095

Når nu jeg sidder og skriver dette tænker jeg også jeg tit har overvejet KBH (eller Kbh området) og endda Ålborg fra tid til anden om jeg skulle flytte derhen men for det første tør jeg ikke tage skridtet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Challenge #31