Endelig !

Jensens Bøfhus

Her igår var kæresten og jeg ude at spise på Jensens Bøfhus i Tilst. Jeg bestiller en oksemørbrad fra deres menu og kæresten bestiller en svinemørbrad. Kærestens mørbrad er perfekt da den kommer ind, hvor min er rå (bestilte en medium stegt), suk, nå men sender den retur, de kommer så tilbage med den og man kan så tydeligt se den har bare været en tur mere igennem deres ovn. Problemet er så her at skorpen på bøffen er blevet mere sej og tyk efter turen gennem ovnen igen, men tilgengæld var den da medium, men stadig uspiselig, så endnu en gang ryger den retur ud til køkkenet hvor jeg nu har bedt og en helt ny mørbrad, igen medium.

Samtidig ved bordet ved siden af udspilles samme dilemma, damen har fået en oksemørbrad, men istedet for medium stegt har hun fået den gennemstegt, hendes er også røget retur og får en ny ind , denne gang rå (lige som min var første gang), endnu gang sender hun hendes retur. Suk, jeg magtede ikke mere så jeg måtte en tur ud forbi toilettet og lige sunde mig lidt (der trillede lige nogen tåre), det kan jo ikke være rigtigt man ikke bare kan få den bøf man bestiller som man gerne vil have den.

Nå da jeg kommer tilbage har jeg så fået min mørbrad tilbage, og udfra synet af den ser den okay ud, da jeg skære den op , vupti ! den er medium som den skal være !

Damens kommer også tilbage da jeg er færdig med min mørbrad og begge borde venter i spænding på hun skal returnere til bordet da hun har været oppe og hente mere salat (man bliver jo godt sulten af at vente så lang tid på sin mad). Hun skære med spænding op for sin mørbrad og sørme om ikke også den er medium som den skal være endelig.

Dette er ikke første gang jeg oplever at restauranten ikke kan finde ud af at serve ens bøf som man vil have den. Og normalt hvis jeg havde bestilt en kylling bøf havde jeg fået den perfekt første gang (pga bakterier og sådan), og så er vi normalt færdige i løbet af 45 min fra vi ankommer til vi går, cirka.

Men her er vi først færdige godt halvanden time senere, og det er med en forret , to hovedretter og to desserter med en kop kaffe.

Damen ved nabobordet får med det samme afvide af tjeneren at deres dessert er på huset. Jeg får ikke samme besked da kæresten og jeg bestiller vores dessert, vi får som bare afvide at kaffen til desserten ikke er gratis mere men koster 10 kr nu, hvilket jeg siger fint til.

Da vi er færdige med desserten og igen må vente lidt før vi kan få fat i en tjeneren og beder om regningen, kommer overtjeneren hen til os og siger at vores dessert selvfølgelig er gratis, pga besværet med bøffen.

Så lidt plaster kom der trods alt på såret, men jeg vil bestemt ikke anbefale at spise på Jensens Bøfhus, men hvis i stadig gerne vil derind, som kom helst når der ikke er travlt, det kan de desværre ikke helt følge med i, og det er også der, der desværre bliver lavet fejl.

Efter alt dette, tror jeg der går længe før vi skal ud og spise på Jensens Bøfhus igen. Men deres softice smager godt 😀

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Endelig !