Challenge #31

Dine 3 bedste blogger-tips

Endelig er jeg nået den sidste challenge fra maj måned 😀 men okay der er så kommer 31 indlæg mere på bloggen hvilket er lækkert , så er jeg kommet lidt mere i gang med bloggen 😀

Mine 3 bedste blogger tips…..

Indhold

Det nytter ikke noget det er det ene korte indlæg efter det andet, det ved jeg selv jeg skal blive bedre til og husk! billeder, det er mere hyggeligt med tekst og billeder , men ikke noget med de fylder en hel A4 side, magter ikke alt det scrolleri , boring !

Noget nyt

Fra tid til anden , måske en gang hver anden måned kan man godt prøve noget nyt , måske et emne man bestemt ikke er en haj til, men ligesom for at udfordre sig lidt og evt udvide sin kunnen, fx er jeg med i Blog Foto Challenge som Gizmo har ovre på sin blog og den glæder jeg mig til fordi den kommer til at blive en udfordring , har ikke det bedste digitale kamera , men må nok nøjes med min iPhone eller begge for at finde motivet til den dags udfordring 😀 glæder mig allerede ….

Inspirende

Ja, det er lækkert med en blog der kan inspirere og give en blog på tanden , det er det jeg arbejder hen imod, at kunne skabe en blog folk gerne vil læse og følge med i 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Challenge #30