Nyt IKEA

OMG!!!!!!

Hold nu k*** det er stort ! altså bygningen IKEA i Århus har fået bygget LIGE ved siden af den gamle bygning. Nu var jeg der så knapt en time alene rundt mens barnet blev passet i Småland, men kunne da nemt have brugt to timer eller tre derinde, så stort er det.

Vejene er snoget rundt i hele bygningen også er der flere forslag til indretningen end den gamle, SÅ LÆKKERT. Skal helt klart derind igen, eller selvfølgelig kommer vi igen , og igen og igen og igen.

Vi har endda været der to dage i træk nu.

SL270839

Det nye indgangsparti , der ligger under bygningen, samme sted er der en parkeringsplads.

SL270840

Lige når man kommer ind møder man dette syn , og allerede her kan man ser hvor stor bygningen her er, op af trapperne ligger udgangen hvor bistro og kasserne ligger , og lige oppe for enden her er der endnu en trappe og en rulletrappe som skjuler at Småland ligger bagved.

SL270841

Der er en fed udsigt udover Lisbjerg , og desuden er dette her et af de mange nødudgange, som jeg mener blev testet den 12 juni. 😉

SL270842

Der er kommet flere prøve rum , hvor du kan se forskellige ideer til indretningen derhjemme hvilket er virkelig fedt, de få der var i den gamle var lidt kedelige i længden, men her er der hele tiden noget nyt at se, og nu hvor de har hele deres lager i samme bygning, mon ikke de skifter rummene ud engang imellem ?

SL270848

Børnenes afdeling hvor, der er en 5-6 forslag til børnenes rum , og mener der kun var et enkelt i den gamle, endnu et lækkert plus.

SL270850

Ny lækker STOR restaurant, med hele TO steder du kan bestille og hente din mad, 4 kasser og to kaffe maskiner, sodavandsmaskiner og softice maskiner, LÆKKERT 😀

SL270853

Stort og åbent område at sidde og spise i, du kan sidde højt , i båse, i de kendte IKEA borde og der er kommet en Lounge også med sofaer og stofaer hvor du også kan sidde og spise, udover det er der et lille rum hvor du kan sidde lidt mere i fred og sidst men ikke mindst den skønne udsigt ud mod Lisbjerg og Trige.

SL270855Igår da der var Housewarming og åbning af det Nye IKEA , kunne man med Metroxpress få en label på et stk. gratis kaffe og kage, mums !

Alt i alt godt tilfreds med det nye store IKEA, lækkert endelig at kunne se hele deres sortiment, og ikke skulle over på den anden side for at hente møbler der ikke er plads til i den gamle bygning, stort, lækkert og åbent, der er plads nu.

Klart et besøg værd.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Blog Foto Challenge 12 Juni