Challenge #28

Challenge #29

Hvad fortryder du mest fra dit liv ?

Har ikke så meget igen jeg fortryder, har måske nogle crushs jeg fortryder jeg ikke gjorde mere ved dengang, og nogen crushs jeg ikke bare gav slip på med det samme det gik galt …

Jeg fortryder bestemt ikke mit barn , elsker prinsessen overalt på jorden, men kan godt fortryde jeg ikke noget før vidste hvem faren var så han måske allerede dengang kunne have fået kontakt med hende fra dag 1, men så igen er jeg lykkelig for jeg oplever tingene der sker i hendes liv alene, tager selv beslutningerne med hende… Jeg har ikke fri weekender, men det vejes alt sammen op af den følelse af glæde og lykke og ubetinget kærlighed jeg får når jeg kigger ind i de to dejlige blå øjne af hendes.

Jeg har også prøvet og få piercinger og en tatovering , så jeg ikke skal tænke på det senere i livet når det er for sent.

Jeg kan godt fortyde , at manden i mit liv endnu ikke er min endnu, at han stadig er derude, og mens jeg venter vil jeg nyde tilværelsen og livet med en prinsesse <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Challenge #28