Challenge #22

Challenge #23

Dine 3 favorit dufte

Okay jeg har fundet mine tre favorit dufte og ja den ene er til mænd men elsker den simpelthen til mænd og dem jeg har været sammen med gennemårene har et par stykker haft den på og det passede rigtig godt på dem 😀

Jadore__10528_zoom

J´adore

Dette er nummer et og et af de to dufte i denne top tre jeg fik først , den er svær at beskrive men den er meget kvindelig for mig (sjovt når den jo er til kvinder) men den får mig bare til at føle mig mere kvindelig ….

chanel-chanel-no-5-eau-premiere

Chanel No. 5

Denne nummer 2 fik jeg af min mor da hun endnu en gang skulle prøve sig med parfumer og igen ikke kunne tåle dem , desværre , måtte jeg gerne få denne , og den er godt nok dyr , men den er bestemt pengene værd , man skal nøjes med et højest to sprøjt når man tager den på den er kraftig i duften , men lækker !

le-male-jean-paul-gaultier-thumb-27009_293x290Uhm og denne nummer 3 , og er desværre ikke engang sikker på dette er flasken , men det er denne eller hugo boss som er virkelig vidunderlig til mænd der er min type , har mødt to mænd i mit liv med denne deo (af dem jeg kan huske hvilken deo de havde) for de måtte have betydet nogen siden jeg kan huske denne duft 🙂 den er sensuel og maskulin ….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Challenge #22