Blog Challenge 18 Juni

30 x Fuldfør sætningen til Professoren…

Jeg har følt mig inspireret af Gizmos fuldfør sætningen, og jeg har derfor fundet nogen af dem fra hendes blog men også selv fundet på nogen og har nu 30 stk. og bare rolig selvom de alle kommer i samme indlæg vil jeg kun gøre dette en gang om måneden, eller prøve på det, så dette evt. bliver et af de faste indlæg på bloggen.

1.     Jeg kunne godt tænke mig en weekend tur til London med alt betalt, bare mig og en veninde, fyldt med shopping og sightseeing.

2.     Jeg har endelig fået taget mig sammen til at snakke med lægen omkring hvordan jeg har det og er nu kommet i behandling for depression, hvilket ikke er et nederlag for jeg har holdt mig stærk så længe og man er ikke svag fordi man indrømmer man har brug for hjælp, heldigvis for mig hjælper pillerne også på min angst.

3.     Jeg er for tiden på læseferie fra VUC, og har snart min sidste eksamen på skolen. Og sidste gang jeg sætter min ben der som kursist.

4.     Jeg ser frem til at begynde på en uddannelse til August, flere detaljer kommer senere når jeg har fået det officielle brev fra skolen om at jeg er optaget. Plus at min datter begynder i skole til August.

5.     Jeg elsker min datter, hun er det bedste der er sket her i mit liv. Og ville ikke bytte hende for noget i verden. Hun gør mit liv som det er , komplet.

6.     Jeg har brugt meget tid på at stresse over min situation som den er vedrørende skole og mit helbred.

7.     Jeg har lyttet meget til mit “blandet mix” på Spotify

8.     Jeg skal blive bedre til at koble af i hverdagen, lærer at trække stikket og bare nyde nuet med min datter. Især nu hvor jeg har læseferie og inden hun begynder i skole.

9.     Jeg har haft en svaghed for mænd med tatoveringer, syntes simpelthen det ser så godt ud, og der er selvfølgelig nogen mænd der ikke kan bære det (sorry) men så er der også dem hvor det virkelig klær det, mums !

10. Jeg har især grint af alle de nomineringer der har været på facebook den seneste tid, om det så har være hvem der hoppede i vandet eller hvem der kunne drikke mest, det er så til grin og hvor er jeg glad for ingen af dem på min venneliste nominerede mig, så kender de mig ikke godt nok.

11. Jeg håber at uddannelsen her til August bliver den sidste og jeg nu endelig kan komme ud på arbejdsmarkedet og tjene mine egne penge, er lidt træt efterhånden kun at have været på Su eller kontanthjælp det meste af mit liv.

12. Jeg er for tiden glad og afslappet, hvilket jeg kan se smitter af på mine omgivelser. Det og så er jeg også skruk for tiden, min veninder har en 3 mdr gammel baby som jeg absolut er forelsket i, vil virkelig gerne en dag om nogen år have en mere, men savner også da min datter var i den alder.

13. Jeg læser ikke nogen bøger for tiden, det eneste jeg læser er blogs og Twitter. har simpelthen ikke haft overskud eller tålmodigheden til at læse en bog, den sidste jeg fik læst, eller de to sidste er Gustavs bog og så en bog hvor moderen fortæller om hendes liv og hendes søn autisme. (Kan desværre ik helt huske navnet på bogen).

14. Kunne jeg dog bare være mere udadvendt i nogen situationer, som jeg er i andre, så vil tingene være lidt nemmere og der vil ske noget mere i mit liv.

15. Jeg har leget meget med tanken om at blive blogger igen , hvilket jeg jo så nu hvor jeg skriver dette indlæg har fået realiseret, nu skal jeg så bare vedligeholde det, og sørge for der hver dag eller ofte er noget spændende og fængende på bloggen at læse.

16. Det der har kunne få mig helt op i det røde felt er de håndværkere der render rundt hernede og stadig er i gang med at ordne de sidste badeværelser, eller det er nu ikke alle så meget som to af de udenlandske håndværkere der render rundt hernede. De vil eller kan ikke fatte at døren til alles opgang skal være lukket hele tiden fordi der er opdaget rotte i en del af blokken. suk!

17. Jeg tog mig selv i at sidde og tænke tilbage på gamle dage, hvor en af mine gamle venner og jeg så meget mere til hinanden end vi gør i dag, savner ham meget , og vil ønske vi snart kunne ses igen og indhente hvad vi har mistet gennem årene, selvom vi smser hver dag sammen er det nu ikke helt det samme som i gamle dag.

18. Jeg har kunne slappe rigtig af når jeg har været sammen med min datter, elsker og tilbringe tid med hende. Hun er sådan en dejlig pige med krudt i røven.

19. Jeg har især savnet denne frihed der er når man har læse ferie på VUC, det har været tiltrængt, og nu glæder jeg mig som sagt til den sidste eksamen er overstået og jeg rigtig kan holde sommerferie med min datter.

20. Jeg har følt mig bedst tilpas når jeg bare har haft de dage hvor jeg kunne være hjemme og rende rundt i hjemmetøjet, eller de dage jeg har været eksamensvagt.

21. Jeg savner tosomheden man kan have med et andet voksent menneske, aftenerne er lidt ensomme når man kun er en og barnet sover. Heldigvis er det ikke så slemt når jeg alligevel ikke har en sofa.

22. Min weekend ville blive perfekt hvis man nu vandt den helt store gevinst, så skulle der shoppes igennem og vi skulle på en masse weekend ture bare mig og min datter.

23. Jeg bruger mest min seng lige for tiden, jeg er ikke så meget i køkkenet som før, selvom der er så hyggeligt derude på en varm sommerdag, men nu mens der går maler derude er jeg mest inde på mit soveværelse.

24. Jeg ønsker at jeg snart kan kalde mig færdigudlært, er træt af hele tiden at sidde på skolebænken, ja det er befriende de dage hvor man har tidligt fri, men vil ikke savner lektierne når man har fri.

25. Jeg holder meget af at tilbringe tid med min datter nu her inden hun skal i skole til august.

26. Jeg har kunne blive helt varm indeni når mine venner roser mig og fortæller mig at jeg er dejlig og god nok som jeg er.

27. Jeg har spekuleret meget over om de ting jeg nu har lavet egentlig gav mening, altså om jeg skulle fortsætte mere på HF eller dette virkelig var mit sidste år her.

28. Det har været sjov at kunne få den HF hue hjem, men må realistisk set på det at nej den kommer jeg nok bare aldrig til at få, den kræver mere end hvad jeg fagligt kan.

29. Jeg har drukket meget vand på det sidste, ikke så meget cola zero eller pepsi max, mest vand, hvilket jo også er smart her i varmen.

30. Det har været sjov at mor, og er det nu stadig, du ser dette vidunder af et barn vokse op, hvordan det udvikler sig og gror til dette lille individ, hvordan det udvikler sine egne tanker og ideer, hvor kreativt det kan være.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Blog Challenge 18 Juni