Blåbog: 20 Spørgsmål til Professor...

Vitamin Well !

IMG_0185

Okay , på sådan en regnfuld fredag vil man da bare helst hjem og især så hurtigt som muligt. Men så der foran 7Eleven overfor banegården og festugens indslag med sand. Der står to søde piger og deler ud af smagsprøver på Vitamin Wells udvalg af drikkelse med rigelig og den helt rigtige mængde vitaminer i, i dette udvalg, derudover det almindelige udvalg, er der to limited edition flasker, en med mango smag og den anden med rabarber/jordbær smag. Og ud over de to er der energi drikke (2 stk) og en flaske der er sukkerfri og sødet med Stevia. LÆKKERT ! siger jeg bare , jeg får kun smagt den sukkerfri da jeg som type 1 diabetiker syntes den lige er noget for mig.

Den ene af pigerne fortæller så at hvis du tager et billede og putter det på instagram og tagger den med: @vitaminwelldanmark , #vitaminwelldanmark. så får du simpelthen en gratis flaske ! se det er et vind sådan en fredag, så som sagt så gjord, derudover tænkte jeg det kunne være fedt at tilføje den til min smagsprøve indlæg hvor jeg allerede har SMAG! med blåbær (dog ikke sukkerfri) CULT Cola light, Red Bull (sukkerfri), CULT RAW (sukkerfri), og nu med Vitamin well Grace sukkerfri sødet med stevia og Vitamin Well Limited edition med mango smag.

Dem har jeg nu prøve smagt alle sammen så det kommer i et senere indlæg i dag.

Så hvis du er ligeså nysgerrig som mig til at prøve smage en af flaskerne og evt. have en gratis med hjem , så smut ned forbi 7Eleven overfor banegården i Århus, tag et billede post det på Instagram med tagget: @vitaminwelldanmark og #vitaminwelldanmark 🙂

DSC00260

Hvis du vil vide mere om Vitamin Well kan du gå ind på deres hjemmesiden Her.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Blåbog: 20 Spørgsmål til Professor...