Studenterræset

Blog Challenge 29 Juni

Et Billede Af Dig Fra I År Og Et Fra Sidste År. Hvordan Har du Forandret Dig?

Et billede fra sidste år

IMG_1785

og et fra i år

IMG_0783

Beklager for duckfjæset på det sidste billede 😀

Hmm det der har forandret sig det sidste år, er blevet HG student som man kan se på det første billede fra sidste år, begyndte på HF enkeltfag igen da jeg ingen læreplads fik og skulle jo få su så jeg havde noget og leve for og tænkte det måske kunne være jeg skulle få den fulde HF alligevel.

Hvilket så ikke var tilfældet da jeg har dumpet mine eksaminer, da jeg dumpede den første tænkte jeg det må være meningen at det ikke er HF jeg skal have. Har siden min ulykke tilbage i 2012 troet mere eller mindre på skæbnen, at der er en mening med tingene sker som de sker.

Nå men efterfølgende (de dumpede eksaminer) kiggede jeg efter andre muligheder for en uddannelse der ikke krævede en HF, og der fandt jeg Service Assistenten, som er rengøringsarbejde, portør arbejde, mad anretning og gøre senge klar til patienter. Og er endda allerede optaget så begynder på grundforløbet nu her til August, hvilket jeg bestemt glæder mig til, og samtidig er det en ny start for min datter der begynder i SFO og Skole til August 🙂

Skærmbillede 2014-06-02 kl. 17.37.52

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Studenterræset